Однією з найбільш вигідних різновидів рекламно-сувенірної сфери є корпоративна атрибутика. Саме виготовлення значків на замовлення, яким професійно займаються фахівці компанії , допоможе будь-якої організації стати більш успішною. Можуть бути зроблені вироби і особистого характеру свідоцтва на знак кохання, міцної дружби, будь-яких емоцій, особливого ставлення до подій тощо

Нагрудні значки – це розумний маркетинговий хід. Для грамотного підходу до рекламування бренду можна замовити значки в Донецьку якості сувеніра. Значки з логотипом, як елемент корпоративної культури, допоможуть згуртувати колектив, ефектно виділити співробітників офісу з загальної маси. Якщо замовити значки з символікою нашої компанії, то гарантується максимум креативного підходу.

Значковая сувенірна продукція: різноманітність видів

Сьогодні значки на замовлення в Донецьку можна отримати найрізноманітнішого стилістичного оформлення. Щоб виготовити значок на замовлення з об’ємним зображенням використовується метод штампування. Плоскі медалі з металу отримуються методом гравіювання, а для того, щоб виготовляти ажурні знаки, застосовується лиття. Найбільш поширене виготовлення значків в Донецьку наступних видів:

Металеві значки на замовлення з логотипом: виходить дворівневе зображення, забарвлене емаллю, золотом, сріблом і т.д.
Литі вироби: можливість зробити значок самої складної форми
Закатная (поліграфічна продукція: друк на значках здійснюється з допомогою оперативної поліграфії
Корпоративні сувеніри в процесі виготовлення значків на замовлення використовується епоксидна смола, можливо створення різної форми рекламного значка з логотипом та ін.
Якщо вам знадобилися значки на замовлення в Москві, то довірити їх виробництво краще досвідченим професіоналам. Співробітники нашої компанії виконають термінове виготовлення і якісно проведуть повний спектр послуг під замовлення, починаючи з розробки дизайну макету корпоративних значків. Ми не з чуток знайомі з новітніми технологіями, тому виробництво значків за індивідуальним ескізом, будь-яким методом, різного кольору, типу друку і тиражу нам під силу.

Щоб створювати сувенірну продукцію найвищої якості, необхідно не тільки велика різноманітність матеріалу, сучасне обладнання, але і величезна кількість творчих ідей, які вкладають у виробничий процес співробітники компанії «Салют». Пропонуючи виготовлення значків на замовлення в Москві, наші фахівці здатні виробляти привабливі атрибути сучасної ділової сфери або особистого життя. Наша обробка ваших ідей – це шлях до процвітання!

Більш детально ознайомитися з цінами на сувенірну продукцію Ви можете на цій сторінці.

Ви завжди можете зателефонувати нам або під’їхати особисто, і наші менеджери проконсультують Вас і дадуть відповідь на всі Ваші запитання.
Наш офіс знаходиться в районі Грин Плазы. Телефони, адреса і схема проїзду знаходяться на сторінці контакти.