Якщо ви є керівником компанії, то повинні знати, що в будь-якій ситуації необхідно провести саме сприятливе враження на клієнтів або ділових партнерів. Крім того, напередодні свят, кожен начальник повинен подбати про подарунки для своїх підлеглих. Ось в таких випадках і будуть доречні бізнес сувеніри з логотипом компанії – різноманітні дрібнички, які завжди повинні бути під рукою, в офісі або будинку.

Пропозиція від «Твій Дизайн»

друк на кружках
Фірмові кружки
Відмінний подарунок для співробітників і клієнтів компанії.

Ручки з логотипом
Ручка з логотипом
Універсальні подарунок для клієнтів і співробітників компанії.

фірмові майки
Фірмові майки
Футболка з логотипом компанії – запорука успіху!.

Флешки з логотипом
Фірмові USB-флешки
Корисний презент для співробітників, так і для клієнтів компанії.

фірмові календарі
Фірмові календарі
Дизайн і виробництво брендованих календарів.

фірмові запальнички
Фірмові запальнички
Універсальний і корисний подарунок для клієнтів і співробітників.

Пакет з логотипом
Фірмові пакети
Виробництво пакетів з логотипом, брендовані пакети.

фірмові бейсболистки
Кепки з логотипом
Брендовані кепки і бейсболистки з логотипом компанії.

парасольки з логотипом
Парасольки з логотипом
Ексклюзивний та оригінальний подарунок для клієнтів і співробітників компанії.

Конверти з логотипом
Конверти з логотипом
Фірмові конверти з логотипом – показник статусу компанії.

фірмові папки
Фірмові папки
Фірмові папки з логотипом – для успішних компаній.

фірмові блокноти
Фірмові блокноти
Корисний подарунок для клієнтів і співробітників компанії.

Промо сувеніри з логотипом – це не тільки приємно, але і в багатьох випадках просто необхідно. Саме тому компанія «Твой Дизайн» готова запропонувати великий вибір стильних і неординарних дрібниць на будь-який смак – яскраві, красиві, практичні і корисні. Наша команда – це фахівці з великим досвідом і креативним мисленням, які зможуть не тільки запропонувати великий вибір готових проектів, але розробити індивідуальний, з урахуванням всіх потреб замовника. Ми розуміємо наскільки важливо бути завжди попереду конкурентів, тому всі рекламні сувеніри з логотипом компанії виконуються тільки за найвищим стандартам якості, а вартість робіт демократична.

Нанесення логотипу виконується з використанням друкованої вишивки, тамподруку, офсетного або широкоформатного друку або лазерного гравіювання, щоб кожен виріб було яскравим і незабутнім.

Компанія «Твой Дизайн» пропонує замовити в Москві брендування бізнес і корпоративної сувенірної продукції в великому асортименті:

Ручки з нанесенням рекламного або промо логотипу. Подібні вироби можуть заслужено вважатися іміджевим подарунком або роздатковим матеріалом під час проведення семінарів, конференцій або ділових переговорів. Нанесення логотипів компанії-замовника перетворює саму непримітну ручку в необхідну деталь корпоративного стилю, здатного привернути погляди оточуючих. Ми готові запропонувати вам, як недорогі за ціною варіанти, так і більш престижні і ексклюзивні вироби, виконані за індивідуальним проектом.
Чашки з символікою фірми – сучасний і доступний за вартістю спосіб замовити нанесення логотипу на сувеніри. Даний атрибут практичний, а значить, він дозволить зробити рекламу ненав’язливою, але впізнаваною.
Фірмова футболка – ще один варіант для проведення рекламної акції або виставки. Брендування сувенірної продукції такого роду дозволяє не тільки наносити написи, але і різноманітні зображення, фотографії, символіку або фірмові кольори.
Поліетиленові пакети – невід’ємний атрибут кожної сучасної людини, без якого не обійтися. Подібні сувеніри з логотипом на замовлення є найдешевшим і в той же час дієвим способом рекламування тієї чи іншої продукції або сфери послуг.
Значки з символікою – демократичні за вартістю рекламні промо сувеніри з логотипом компанії, незамінні під час проведення фестивалів, виставок, конкурсів, презентацій або змагань.
Якщо ви хочете бути поміченим в бізнесі або ж просто нагадати про себе партнерам та потенційним клієнтам, то корпоративні сувеніри з логотипом на замовлення, які у великому асортименті пропонує компанія «Піксель Плюс» подарують вам таку можливість. Друк символіки на будь-яких дрібницях – це те, що дозволить створити образ про вас, як про діловому і неординарну людину.

Чому Твой Дизайн?

Сьогодні замовити сувеніри з логотипом в Москві досить просто, варто тільки зателефонувати в друкарню і зробити замовлення. Але це ще не означає, що в результаті ви отримаєте саме те, що очікували. Тому, щоб результат вас порадував, а корпоративні (бізнес) сувеніри виконали свою головну функцію – зробили рекламу доступною максимальній кількості споживачів, то дану роботу необхідно довірити досвідченим професіоналам. «Піксель Плюс» гарантує своїм клієнтам:

Великий вибір сувенірної продукції відмінної якості.
Індивідуальний підхід до кожного клієнта, незалежно від суми замовлення.
Ціна на замовлення доступна, а у разі постійного співробітництва можливі знижки.
Якісне виконання друку і оперативну доставку продукції.
Брендування сувенірної продукції в Украина – це основна спрямованість компанії «Твой Дизайн», що гарантує тільки відповідальний і серйозний підхід до виконання кожного замовлення. Ми уважно ставимося до кожного побажанням клієнта, щоб домогтися якісного результату, і ви змогли отримати кінцевий продукт в мінімальні терміни.