Посуд із красивим принтом – досить популярний сьогодні тренд. Якщо вам потрібен предмет, що поєднує в собі естетику та унікальність, то брендована продукція – це найкращий варіант. Придбати корисну річ із привабливим, особливим оформленням ніколи не завадить. Особливо якщо на ній зображено красивий малюнок або назву компанії, де ви працюєте.

Замовити друк на чашках і склянках – досить престижно. Такий виріб приємно ставити на свій обідній стіл і використовувати за призначенням. Чашки з нанесеним на них принтом мають низку переваг перед звичайним посудом. Серед найяскравіших переваг варто відзначити:

унікальність – дизайн такої чашки відрізняється індивідуальністю;
довгий термін придатності малюнка – якісна фарба забезпечить довговічність вашого напису або логотипу на посуді;
радість і піднесений настрій – власник чашки і його оточення можуть скільки завгодно милуватися ілюстрацією, що нагадує про найкращі життєві моменти;
користь – чашка або склянка з намальованим красивим логотипом будуть далі виконувати всі покладені на них функції.

Друк на замовлення логотипів на склянках і чашках дає змогу підкреслити корпоративний стиль компанії. Такий спосіб використовують організації, що ведуть абсолютно різний бізнес.

Як наноситься друк на чашки

Чашка або склянка з написом слугують прекрасним подарунком, який можна презентувати на День народження або інше свято вашим друзям, родичам. Логотипи, які створюють професіонали, вирізняються високою якістю і довговічністю. Для цього сьогодні застосовуються різні технології:

Прямий трафаретний друк – використовується для розміщення ілюстрацій на порцелянових або глиняних чашках. Виріб забарвлюється за допомогою сітчастого трафарету, виробленого окремо для кожного кольору малюнка.
Трансферний спосіб. Підходить не тільки для порцеляни, але також для фаянсу і кераміки. За цим методом картинку спочатку поміщають на спеціальний папір, після чого надійно наклеюють її на склянку або чашку.
Сублімація – малюнок друкується на папері або самому кухлі з подальшим переведенням за допомогою термопреса.

Знайти найкраще оформлення для власного посуду зовсім не складно. Продукція з логотипом відрізнятиметься індивідуальними властивостями. За акуратного поводження вона тішитиме вас довгі роки. Досвідчені представники компанії завжди допоможуть клієнту, якому складно зробити вибір. Для цього на сайті організації є телефон, за яким ви завжди можете зателефонувати, якщо вам потрібні професійні послуги дизайнера.

Замовити склянки та чашки з логотипом вигідно і швидко

Створити стильний малюнок на посуді вам завжди допоможе компанія «Твій дизайн». У нас ви можете замовити друк на чашках і склянках стильного різнокольорового малюнка, вашого імені або логотипу організації. Клієнти можуть купувати продукцію в будь-яких обсягах. Замовник може скористатися консультацією наших фахівців, які допоможуть йому на будь-якому етапі вибору та оформлення покупки. Все більше людей бажає співпрацювати з нашою компанією завдяки таким позитивним сторонам:

різноманітність шаблонів малюнків для посуду;
клієнтоорієнтованість;
бездоганна якість роботи;
вигідна, виправдана вартість послуг;
дотримання встановлених термінів.

Клієнт може забрати покупку сам або скористатися швидкою і вигідною доставкою «Нової Пошти» або кур’єрської служби. Доставка можлива по всій Україні, за винятком тимчасово окупованих регіонів. «Твій Дизайн» стане найкращим партнером у вивченні вашого неповторного стилю.