Рушники з логотипом – оптимальне рішення для масштабних акцій

Рушники з нанесенням логотипу компанії можна вважати чудовим рішенням для масштабних акцій. На них зупиняють свій вибір ті, хто віддає перевагу яскравій демонстрації корпоративного іміджу.

Махрові рушники з логотипом можна придбати, щоб просувати нову продукцію. Зазвичай цей тип продукції поширюють на різних акціях. Переваги цього сувеніра в тому, що клієнти з позитивним ставленням до бренду, починають використовувати відповідну продукцію в побутових цілях.

Для виготовлення продукції зазвичай застосовують тільки якісну сировину, що відповідає всім нормам.

Нанесення логотипів зараз виконується на сучасному обладнанні за допомогою методу сублімації, оскільки гарантує тривале збереження соковитості відтінків. Якщо вам потрібно нанести логотип зі збереженням м’якості матеріалів, то варто зупинити свій вибір на вишивці на рушниках махрових.

Рекламні рушники – це і прекрасний презент для регулярних клієнтів, і відмінне маркетингове рішення. Будь-хто день у день використовує рушник, тобто точно не забуде про ваш бренд.

РА “Твій дизайн” пропонує для нанесення рушники різних габаритів і різних відтінків.

Махрові рушники оптом – це та продукція, яку використовують дуже часто. Це найпоширеніший тип виробів для друку логотипів. Натуральна сировина відмінно вбирає вологу, що робить її оптимальним виробом для використання.

Сувенірні рушники співробітникам – це чудова можливість порадувати і мотивувати своїх службовців. Оригінальний презент спростить вам завдання за допомогою широкого розмаїття рушників з логотипом компанії. Звичайно, кращий вигляд презент матиме, якщо його помістять у спеціальну коробку. Махрові рушники – це практичний і довговічний презент.

Купити рушники оптом для реклами – це найкращий спосіб заявити про свій бренд. Будь-якій людині буде приємно отримати в дар щось пухнасте і тепле.

Варто зупинити свій вибір на рушниках тому, що цей спосіб реклами має чимало переваг:

  • продукція використовується щодня кожною людиною, тобто ваша реклама надовго запам’ятається
  • рушники в РА “Твій дизайн” – це продукція високої якості
  • рекламу зможуть побачити багато людей (наприклад, родичі або люди в басейні).

Рекламу вашого бренду помітять не тільки у вашому місті, а й інших місцях. Великою популярністю зараз користуються пресовані рушники.

Найчастіше рушники використовуються в готелях. Готельні рушники з логотипом – це символ вашої компанії, який свідчить про повагу до своїх постояльців, високу якість послуг і надійність. Рушники в готелях з логотипом – невід’ємний їхній атрибут. Також часто рушники можна зустріти і у фітнес-клубах. Замовити махрові рушники для фітнес клубу – значить придбати фірмову відзнаку, яка багато розповість про вас клієнтам.

Крім того, рушники з логотипом – це прекрасний сувенір для своїх службовців до будь-якого заходу. Якісна продукція надовго залишиться в пам’яті одержувача такого презенту.

РА “Твій дизайн” пропонує широкий асортимент рушників залежно від ваших уподобань. Це можуть бути, як чоловічі, так і жіночі рушники будь-якої форми і відтінку. Уся продукція вирізняється своїм натуральним походженням.

Таким чином, якщо хочете порадувати своїх близьких або клієнтів – кращого за гарно запакований рушник з вашим логотипом способу ви не знайдете. Ціна питання відрізняється своєю доступністю, що також є плюсом на користь цього типу рекламної продукції.

Замовити сувенірні рушники бавовняні в красивій упаковці сьогодні може собі дозволити кожен.