Цього року тканинні багаторазові маски є частиною повсякденного гардероба, тому не дивно, що їх стали використовувати для реклами. Власники компаній можуть вбити одразу двох зайців: проявити турботу про співробітників і популяризувати свій бренд. Такий підхід, безсумнівно, оцінять потенційні клієнти, і вони звернуться до фірми, щойно закінчиться карантин.

Основною перевагою багаторазових масок можна вважати істотну економію. У цьому разі йдеться як про гроші, так і нервові клітини. Рекламне агентство “Твій Дизайн” пропонує маски з нанесеним логотипом. Завдяки цьому вам не доведеться витрачати час на пошуки.

Особливості використання тканинних масок

Багаторазові маски можна прати без шкоди для їхніх захисних властивостей. Використовувати засоби захисту можливо не тільки під час спалахів грипу, а й у низці інших випадків:

  • захист органів дихання алергіків у період сезонного загострення;
  • поїздка на скутері або велосипеді пиловими дорогами;
  • під час манікюру та педикюру;
  • захист дихальних шляхів від пилу в умовах високих температур;
  • робота із засобами побутової хімії або порошками для чищення.

Маска з логотипом компанії стане більш функціональною. Емблема в ненав’язливій формі дає змогу потенційному клієнту ознайомитися з послугами компанії. Занепокоєння про здоров’я персоналу продемонструє світові ваш серйозний настрій у боротьбі з проблемою. За допомогою багаторазових масок можна проявити турботу про партнерів, клієнтів і літніх людей.

Як оформити замовлення на тканинні маски?

Рекламне агентство “Твій Дизайн” пропонує оформити замовлення на річ першої необхідності через офіційний сайт. Підтвердження заявки та уточнення деталей відбувається також телефоном. Менеджер допоможе провести попередній розрахунок. Уточнення доступного бюджету дасть змогу уникнути зайвих витрат.

Багаторазові маски з логотипом бренду мають такі переваги:

  • якісний матеріал – відсутність алергічних реакцій гарантовано;
  • надійний захист від пилу, бруду, вірусів, шерсті;
  • нанесення напису за допомогою сучасної технології (шовкографія);
  • збереження захисних властивостей протягом періоду носіння.

Отримати готовий тираж можна за допомогою кур’єрської служби та у відділенні “Нової Пошти” у вашому місті. Доставка триває не більше 2-х днів, тому ви зможете отримати маски для захисту в найближчі терміни.