У рекламному агентстві “ТВІЙ ДИЗАЙН” ви можете замовити шарфи з логотипом.

Фірмовий шарф – це не тільки практичний і теплий аксесуар, а й грамотно підібраний елемент гардероба, що працює на користь просування вашої компанії.

Зараз шарфи з логотипом можна побачити в усіх сферах життя – на вулиці та в офісі, на діловій зустрічі та спортивних стадіонах. Наприклад, промо шарфи є незамінним атрибутом грамотно спланованої рекламної компанії фірми, що цінує свій бренд і впізнаваність на ринку товарів і послуг. Футбольні шарфи неймовірно популярні серед спортивних фанатів. А витончені нашийні хустки-краватки прикрашають строгий корпоративний стиль співробітників великих компаній і банків.

У нашому рекламному агентстві можна замовити такі види шарфів: в’язані шарфи з логотипом і атласні шарфи або хустки з повнокольоровим сублімаційним друком.

В’язані шарфи

Стандартні розміри такого шарфа – 140 х 17 см, але також ви можете замовити шарф індивідуального розміру. Вив’язане на шарфі зображення у 2-4 кольори має чіткий і графічний вигляд, допомагаючи запам’ятати стиль вашої компанії. В’язані шарфи з бахромою чудово пасують до будь-якого одягу і допоможуть вам виділитися з натовпу. Склад тканини таких шарфів може бути різним. Це може бути як натуральний текстиль, так і тканина з додаванням синтетичної нитки.

Також слід додати, що цей аксесуар, як і звичайний зимовий шарф, чудово захищає від холоду, а м’якість текстури забезпечує відчуття затишку та комфорту.

Атласні шарфи

Атласний шарф або шийна хустка не менш практичний і зможе стати в нагоді для дотримання стилю компанії в офісі. Друк на шарфах, чіткий і барвистий, дає змогу зображати на них не лише логотип та елементи стилю, а й повнокольорові зображення і навіть фото високої роздільної здатності.

Окрім атласу чи шовку також популярним є використання габардину для виготовлення шарфів із печаткою та легких шийних хусток.

Різноманітний не тільки вибір тканин, а й метод нанесення зображення. Логотип на шарфах можна не тільки друкувати або вив’язувати, а й вишивати. Вишивка на шарфі має дуже стильний і дорогий вигляд. Такий шарф, безсумнівно, стане родзинкою корпоративного одягу співробітників вашої компанії.

Рекламне агентство “ТВІЙ ДИЗАЙН” може виготовити не тільки великі тиражі шарфів для рекламних компаній або промо акцій. Не варто забувати, що сфера застосування шарфів не лежить у рамках корпоративного стилю. Шарф або хустка з логотипом може стати чудовим подарунком не тільки для колег або партнерів, а й для ваших родичів і друзів. Індивідуальний дизайн, розроблений у повній відповідності з вашими побажаннями, і якісне виготовлення шарфів на сучасному обладнанні допоможе зробити цей подарунок справді незабутнім і подарувати море позитивних емоцій. Завдяки такому подарунку дуже легко справити гарне враження і проявити оригінальний підхід.

Так, коханій дівчині буде приємно отримати в подарунок хустку з фотографією, а завзятого ігромана потішить шарф із логотипом його улюбленої комп’ютерної гри.

Приємним доповненням до замовлення буде ввічливість менеджерів нашого рекламного агентства, злагодженість і плідність роботи співробітників, прийнятні ціни та швидкість виконання вашого замовлення. І як результат ви отримаєте якісний виріб, що відповідає найвищим вимогам, сучасний аксесуар, що допомагає звернути увагу і підкреслити стиль не тільки вашої компанії, а й особисту індивідуальність.

Ми в’яжемо шарфи в Києві, але доставку можемо здійснити в будь-який населений пункт України.